Vi vill hålla vår klädavdelning unik så därför handplockar vi våra plagg noggrant och väljer märken där skaparna lägger sin själ och hjärta i kollektionerna.

Agencies Turquoise

Elegant bohemiskt och vackert. Kläder med många detaljer i underbara material. Färgsprakande och unika. Omåttligt populära på franska rivieran.

Sixty Days

Efty Kvist är en svensk designer som startade märket Sixty Days 2011. Sixty Days är ett bohemiskt lyxigt märke med detaljer som hon oftast hittar i vackra Indien. Alla tyger handplockas och hon använder sig mycket av jordfärger, djurprint och snäckskal i sina kollektioner. Hon finner inspiration från olika länder och platser som hon besöker och hennes kärlek för detaljer speglas i kläderna.

Ajlajk

Tidlösa plagg med bohemisk känsla med inspiration från indien. Enklare design med mycket enfärgat för den som inte vill ha så mycket färg.

By Jolima

Tidigare Lilly of Sweden, är ett märke grundat av Josefine Nilsson år 2009. Företaget har sitt säte i Varberg, de har vuxit sig allt starkare i Sverige och även i Europa. Strävar efter högkvalité och design. Feminint, snygga klänningar och ljuva ponchos.

Garcia

Holländsk favorit!

Tuffa, coola snygga plagg med mycket för jeanstjejen. Tuffa kort- och långärmade tröjor likväl klänningar.

Soft Rebels

Soft Rebels filosofi står för komfort och attityd. Kläderna designas i Danmark och kollektionerna inspireras av Skandinaviens enkelhet. De jobbar mycket med materialen för att få de unika plaggen. Tidlösa kläder med snygga detaljer till ett bra pris.

Modes Stockholm

Stilren design, intressanta tyger och hög kvalitet i de allra senaste kompositionerna. Avsaknaden av ett modemärke som du kan bära från morgon till kväll och som känns modernt och feminint blev starten till första kollektionen.

Capri Collection

Startades 1993 som ett litet familjeföretag och har sedan dess vuxit och jobbar nu med butiker i tre länder. Deras mål är att erbjuda dig som modeintresserad egendesignade kläder av hög kvalitet till förmånliga priser. Deras kläder har en tuff och kvinnlig stil med vackra detaljer.

Naudic

Australienskt märke, inspirerat av livet på stranden. Designade att vara lätta och luftiga att bära.

Frontrow living

Ett innovativt Svenskt märke som skapar spännande design med stark attityd.

Mjuka material, unika behandlingar och fokus på detaljer. En stark känsla för ny design och en passion för läder är signalement för Frontrow Living.

Stäng meny