Vi vill hålla vår klädavdelning unik så därför handplockar vi våra plagg noggrant och väljer märken där skaparna lägger sin själ och hjärta i kollektionerna.

Saint Tropez

Ett internationellt varumärke som designas i Danmark och säljs över hela Europa. Ett klädmärke för den prismedvetna som vill hålla sig uppdaterad på de senaste trenderna. Dom skapar säsongens måsten, vardagshjältar och den perfekta festklädseln – lättillgängligt mode för alla tillfällen.

Sixty Days

Efty Kvist är en svensk designer som startade märket Sixty Days 2011.Sixty Days är ett bohemiskt lyxigt märke med detaljer som hon oftast hittar i vackra Indien. Alla tyger handplockas och hon använder sig mycket av jordfärger, djurprint och snäckskal i sina kollektioner. Hon finner inspiration från olika länder och platser som hon besöker och hennes kärlek för detaljer speglas i kläderna.

Garcia

Holländsk favorit!

Tuffa, coola snygga plagg med mycket för jeanstjejen. Tuffa kort- och långärmade tröjor likväl klänningar.

Soft Rebels

Soft Rebels filosofi står för komfort och attityd. Kläderna designas i Danmark och kollektionerna inspireras av Skandinaviens enkelhet. De jobbar mycket med materialen för att få de unika plaggen.Tidlösa kläder med snygga detaljer till ett bra pris.

Capri Collection

Startades 1993 som ett litet familjeföretag och har sedan dess vuxit och jobbar nu med butiker i tre länder. Deras mål är att erbjuda dig som modeintresserad egendesignade kläder av hög kvalitet till förmånliga priser. Deras kläder har en tuff och kvinnlig stil med vackra detaljer.

Naudic

Australienskt märke, inspirerat av livet på stranden. Designade att vara lätta och luftiga att bära.

Cream Clothing

Skapar ett unikt mode med kärlek för detaljer. Kollektionerna är femenina och tuffa med bohemsk känsla och vackra detaljer. Enkla att bära och enkla att älska.