Hos oss hittar du ett stort utbud av fina presenter. Vi hjälper dig gärna med förslag. Fina paket och inslagningar är vårt motto. Om valet ändå är svårt så säljer vi även presentkort.

Ska du gifta dig får du gärna ha en presentlista till dina gäster hos oss.

 

Klässbol

Kvalité är Klässbols ledstjärna och de förvaltar sina mönster som en kulturskatt och med största respekt. De förser hovet och de svenska och norska ambassaderna i hela världen med sitt vackra linne. 

Sedan 1991 väver de också dukarna och servetterna till den årliga Nobelbanketten.

Konsthantverk Lindqvist

Gediget hantverk skapat av makarna Lindqvist. Bl.a vackra trähästar – enkla, i par och fyrspann.

Munka Tenn

Hantverksprodukter i tenn. Tennet är mycket rent 95% och kvalitén är mycket hög. Jättefina presenter.

Kerstin Tillberg

Keramikern i Mölle som gör fantastiska muggar, kaffekoppar mm. Muggarna är kända från TV­-programmet ”Stjärnorna på slottet”.

Sturehof krukmakeri

Handgjorda krukor från omtyckta Sturehof i olika storlekar och färger. Det vi inte har i butiken beställer vi gärna hem.

Axlings linne

Ett familjeföretag som arbetar med linneprodukter i alla varianter, det är allt från metervaror till kuddar, dukar och servetter. 

Linne är ett fantastiskt material, naturligt, värmande, svalkande och framförallt hållbart. Ingenting åldras vackrare.

Lena Linderholm

En av skandinaviens mest älskade konstnärer. Alltid en doft av provence i sin pensel. Hennes tavlor är fyllda med nordens ljus och söderns färger.

Vi har stor sortering av Lenas keramik. Vi har även tyger, böcker, tavlor, servetter mm. Det vi inte har i lager beställer vi gärna hem.