Doft skapar stämning till ditt hem. Vi har ett stort utbud av doftprodukter – doftlampor, doftljus, doftpåsar och doftstickor. 

Vi har även en tvättserie för dina kläder och mängder av tvålar och dofter för dig personligen.

Dofta

Ett svenskt varumärke som producerar lyxiga doftprodukter. Dofta använder sig av de finaste doftkoncentraten som är gjorda av eteriska och naturliga oljor. 

Deras speciellt utformade doftlampor renar luften och tar bort dålig lukt som matos, cigarettlukt, virus och bakterier.

Saponi

Durance som ligger i hjärtat av Provance, speglar skönheter i dess landsbygd i både doft, färg, kultur och livsstil. Här används de finaste råvarorna från närliggande gårdar, doftsatta av parfymmästare från Grasse. 

Durance tillverkar handgjorda doftljus som innehåller stearin från växtriket som är ekologiskt nedbrytningsbart. De har doftpinnar som ger en unik, elegant touch till ditt hem. I lådor och skåp för sänglinne, handdukar, underkläder m.m är de fina doftkuverten idealiska.

Voluspa

Underbara doftljus i en klass för sig. Perfekta gåvor till sig själv och andra. Gjorda av en blandning av naturligt kokosvax och aprikosvax. Extremt klar låga och hög doftvolym. Ekologisk och giftfri tillverkning.

Terra Midi

För de underbara gåsäggstvålarna som är tillverkade i Provance. De är uteslutande gjorda av vegetabiliska oljor. De är fetare än vanliga tvålar och berikade med karitésmör – därför bevaras hudens fukt bättre. Helt fria från djurfetter och parabener. 

Härifrån kommer också den suveräna Aleppotvålen som är gjord på olivolja och lagerbärsolja. Perfekt för dig med känslig hud, exem eller klåda.