Här finner du våra leverantörer för inredningsdetaljer. Vi har även tyger, tapeter, bädd, lampor, dofter och presenter. Kika på leverantörens sida för mer inspiration.

 

Behöver du hjälp att få till din bostad så den blir harmonisk och fin hjälper vi dig gärna. Mångårig erfarenhet med inredning av stora och små projekt. Vi kan även fixa med homestyling inför fotografering och visning vid försäljning av bostad.

Ester & Erik

Eleganta och exklusiva handstöpta ljus av bästa kvalitet. Ester & Erik är ett dansk familjeföretag som grundades av Ester och Erik Möller 1987. 

Ljusen är handgjorda av de bästa råvarorna som väljs ut från ledande europeiska tillverkare. De brinner länge med en ren och klar låga utan att varken rinna eller sota. Dessutom är de luktfria och ej allergiframkallande. Finns i många olika färger. De är självsläckande och passar alla ljusstakar.

Ester & Erik tillverkar även ljusstakar och ljusplattor. De är tillverkade av mässing med fyra olika ytor, så som blank silver, blank guld, borstad silver och borstad guld.

Artwood

Svenska Artwood tillverkar klassiska nordiska möbler i tidlös design för både inne och utomhusbruk. Möbler och interiör inspirerad av den amerikanska östkusten blandat med lugnet från det hem man alltid har önskat sig. Unika produkter som andas lyx och kvalitet. 

Rotting, betong, trä, textilier och skinn är några av många material som Artwood använder i sina produkter.

Olsson & Jensen

Ett svenskt inredningsföretag som säljer vintagemöbler och handplockade unika inredningsdetaljer med inspiration från det gamla men även från det nya moderna hemmet.

Bergs Potter

Handgjorda med kärlek i Toscana, enligt lokal tradition. Krukorna har hög lerkvalitet och därav många fördelar: den håller fukt samt ger luft till rötterna vilket ger växten det bästa odlingsförhållandena. Krukfaten är tack vare en speciell silikonbehandling helt vattentäta. Krukor som bara blir vackrare över tid.

Broste Copenhagen

Ett av Skandinaviens ledande märken i inredningsbranschen med ett brett sortiment för att tilltala de flesta. Det danska företaget har sin bas i Köpenhamn. 

Deras sortiment är en balans mellan nordiskt traditionellt och de senaste trenderna från hela världen.

Vanilly Fly

Danskt företag med tuff design. svartvita tavlor, parfymer, handcremer, tvålar och fina kort till paketet med roliga budskap.

DAY Home

Inredningsdetaljer med mix av naturmaterial, lyxig sammet, fantastiska mönster, broderier, vackra detaljer och unika färgkombinationer. Designern Marianne Brands passion för vintage och antika tyger från bl.a Afrika, mellanöstern och Indien kännetecknar tydligt Day Homes stil.

Frejas Boning

Frejas boning är ett svenskt märke. De skapar inredningsdetaljer för slott och koja i underbara material. Vi har bland annat sammetsöverkast, kuddfodral, lyktor, lampor och möbler.

THG

Inredning för både livet på landet och i stan. Deras avsikt är att erbjuda inredningsdetaljer och möbler som alla är lätta att kombinera med varandra.

Lene Bjerre

Det danska inredningsföretaget med sinne för det vackra! Här får man alltid det lilla extra. Alltifrån underbara textilier till fina möbler. Vi beställer det vi inte har hemma!

Chamois

Chamois är ett varumärke med inredningsaccessoarer för dig som älskar estetik och vacker kvalitet. De samarbetar med ett familjeägt företag med över 150 års erfarenhet med kunskap från Kashmir och andra textilregioner i Indien har gått i arv. 

Hos Chamois hittar du vackra textiler med unika mönster i form av kuddar, överkast och plädar.

Classic Collection

Handgjorda mattor och lyxiga inredningsdetaljer från Classic Collection.

House Doctor

Omåttligt populära. Kända för sina fyndiga inredningsdetaljer. Vi kan beställa hem från katalog om det är någonting speciellt du önskar.