Här finner du våra leverantörer för inredningsdetaljer. Vi har även tyger, tapeter, bädd, lampor, dofter och presenter. Kika på leverantörens sida för mer inspiration.

 

Behöver du hjälp att få till din bostad så den blir harmonisk och fin hjälper vi dig gärna. Mångårig erfarenhet med inredning av stora och små projekt. Vi kan även fixa med homestyling inför fotografering och visning vid försäljning av bostad.

Ester & Erik

Eleganta och exklusiva handstöpta ljus av bästa kvalitet. Ester & Erik är ett dansk familjeföretag som grundades av Ester och Erik Möller 1987. 

Ljusen är handgjorda av de bästa råvarorna som väljs ut från ledande europeiska tillverkare. De brinner länge med en ren och klar låga utan att varken rinna eller sota. Dessutom är de luktfria och ej allergiframkallande. Finns i många olika färger. De är självsläckande och passar alla ljusstakar.

Ester & Erik tillverkar även ljusstakar och ljusplattor. De är tillverkade av mässing med fyra olika ytor, så som blank silver, blank guld, borstad silver och borstad guld.

Broste Copenhagen

Ett av Skandinaviens ledande märken i inredningsbranschen med ett brett sortiment för att tilltala de flesta. Det danska företaget har sin bas i Köpenhamn. 

Deras sortiment är en balans mellan nordiskt traditionellt och de senaste trenderna från hela världen.

Vanilly Fly

Danskt företag med tuff design. svartvita tavlor, parfymer, handcremer, tvålar och fina kort till paketet med roliga budskap.

P&B Home

Snygga möbler likväl som snygga inredningsdetaljer. Lyktor, kuddar, överkast och mycket mer.

Frejas Boning

Frejas boning är ett svenskt märke. De skapar inredningsdetaljer för slott och koja i underbara material. Vi har bland annat sammetsöverkast, kuddfodral, lyktor, lampor och möbler.

THG

Inredning för både livet på landet och i stan. Deras avsikt är att erbjuda inredningsdetaljer och möbler som alla är lätta att kombinera med varandra.

Lene Bjerre

Det danska inredningsföretaget med sinne för det vackra! Här får man alltid det lilla extra. Alltifrån underbara textilier till fina möbler. Vi beställer det vi inte har hemma!

Jakob Dahlin

Landskapsfotograf som mest jobbar med naturlig ljussättning vilket gör hans fotografier unika. 

Sedan 2013 säljer han även sina fotografier som tavlor.

Made by Niina

Alla kuddar är tillverkade i Indien av olika familjeföretag. Niina är mån om var tygerna kommer ifrån, hur dessa tillverkas och vill stötta familjer som har detta hantverk som yrke.

I och med att alla tyger är handgjorda med blockering kan färg och mönster variera en del vilket gör varje kudde unik.

Chamois

Chamois är ett varumärke med inredningsaccessoarer för dig som älskar estetik och vacker kvalitet. De samarbetar med ett familjeägt företag med över 150 års erfarenhet med kunskap från Kashmir och andra textilregioner i Indien har gått i arv. 

Hos Chamois hittar du vackra textiler med unika mönster i form av kuddar, överkast och plädar.

Linie Design

Mattor i dansk design som är utvecklade av ledande skandinaviska designers och konsthantverkare. Sortimentet är brett och rymmer en uppsjö olika material, mönster och strukturer. 

Mattorna är handgjorda och framställs i särskilt utvalda material från Indien.

Classic Collection

Handgjorda mattor och lyxiga inredningsdetaljer från Classic Collection.

House Doctor

Omåttligt populära. Kända för sina fyndiga inredningsdetaljer. Vi kan beställa hem från katalog om det är någonting speciellt du önskar.

Stäng meny